Intensieve begeleiding en nazorg

Samen werken aan re-integratie

Maak een afspraak
Terug naar werk

De nieuwe baan

Re-integratie eindigt met een succesvolle sollicitatie. InmoQuest begeleidt je bij het schrijven van je CV, het opstellen van je sollicitatiebrieven en het zoeken naar geschikte vacatures. Afhankelijk van de behoefte is er ruimte voor netwerktraining, inzetten van social media en sollicitatietraining. We trainen je vaardigheden om je op een positieve en gemotiveerde wijze te presenteren. We geven ondersteuning bij eventuele persoonlijke belemmeringen of onzekerheden bij jezelf presenteren, waarbij de nadruk ligt op de mogelijkheden in plaats van beperkingen. We maken bij bemiddeling ook gebruik van ons eigen netwerk en maken gebruik van diverse vacaturezoekers en jobhunting. Samen bereiden we we het gesprek met de nieuwe werkgever zorgvuldig voor, zodat je beslagen ten ijs komt.

We houden contact

InmoQuest houdt contact, ook als je aan de slag bent. Na plaatsing houden wij gedurende 6 maanden contact. het zwaartepunt ligt op de eerste periode na de start in verband met eventuele onduidelijkheden over het arbeidscontract en andere afspraken. Wij, maar ook je voormalig werkgever wil er zeker van zijn dat het goed met je gaat. Daarom vragen we je ook om na een periode ons te laten weten dat je nog steeds in dienst bent bij je nieuwe werkgever.

Afronding re-integratie traject

Een re-integratie traject wordt aangegaan voor 6, 9 of 12 maanden, waarbij de nazorg en de scholingsbegeleiding niet is inbegrepen. Natuurlijk is het uiteindelijke doel dat de werknemer weer aan het werk gaat in een passende functie. Mocht dit aan het einde van de afgesproken periode toch niet gelukt zijn, dan is de (ex)medewerker in ieder geval in staat om zelfstandig verder te gaan met het benaderen van de arbeidsmarkt. Als re-integratie bureau zorgen we voor een eindrapportage die toegespitst is op de informatie behoefte van het UWV

Het team

Neem contact met ons op