Vergoeding Haptotherapie

Je kunt zonder verwijzing van de huisarts een afspraak maken. De therapeuten van InmoQuest zijn verbonden aan de VVH, de NFG en de RBCZ. Behandelingen van een VVH en/of NFG therapeut worden door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk of geheel) vergoed.Wij adviseren je contact op te nemen met je verzekeraar of het in je (aanvullende) pakket is opgenomen. Ook kun je voor meer informatie kijken op de site van onze beroepsverenigingen www.haptotherapeuten-vvh.nl en  www.de-nfg.nl Op al onze tarieven zijn de betalingsvoorwaarden van toepassing. De genoemde tarieven gelden voor 2015 en zijn inclusief 21% btw.

Haptotherapie voor volwassenen

Bij individuele therapie wordt er in overleg met jou gekozen voor 30 min. 45 min. of 60 min. per sessie. Een groepstherapie of een sessie relatietherapie duurt standaard 60 minuten.De kosten hiervoor bedragen:

Sessie 30 min. € 65,00 incl. btw

Sessie 45 min. € 85,00 incl. btw

Sessie 60 min. € 105,00 incl. btw

Sessie 90 min. € 120,00 incl. btw

Haptotherapie voor kinderen en jong volwassenen

Bij kinderen starten we met een observatie afspraak, gevolgd door een oudergesprek. De kosten hiervan zijn € 85,00 incl. btw per onderdeel. Aaansluitend ontvang je een verslag en een eventueel behandelprogramma. Elk volgend consult van 45 min. kost € 85,00 incl. btw.

Zwangerschapsbegeleiding op haptonomische basis

Bij zwangerschapsbegeleiding gaan we uit van 5 sessies voor de geboorte en 1 sessie na de bevalling. De kosten hiervoor zijn € 105,00 incl. btw per uur.

Familie- en organisatie opstellingen

Bij een individuele opstelling zijn de kosten € 85,00 incl. btw per uur.

Trainingen en workshops en groepssessies familie- en organisatie opstellingen

Tarieven op aanvraag

Re-integratie trajecten

Tarieven op aanvraag

Het team

Neem contact met ons op