Renee Bolwerk

Doelgerichte bewustwording

Maak een afspraak
Renee Bolwerk

Bijna 15 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met de haptonomie en dat ervaar ik nog steeds of steeds meer als een verrijking van mijn leven. In 2008 besloot ik om naast mijn baan in het bedrijfsleven, de opleiding voor haptotherapeut te gaan volgen. Enerzijds wilde ik werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling, maar ook wilde ik de haptonomie vertalen naar het bedrijfsleven. Maatschappelijk verantwoord ondernemen, waarbij de mens centraal staat.

InmoQuest, praktijk voor Haptonomie

In 2011 ben ik afgestudeerd en sindsdien ben ik verbonden aan InmoQuest, praktijk voor Haptonomie. Search for Inner Movement is ons motto en daarmee bewegen we ons op vele terreinen, van individuele cliënt tot groepssessies, van bedrijfsleven tot de wereld van de topsport. We zijn altijd op zoek samen met de cliënt naar die verbetering, die groei die leidt tot de bewustwording van wie je eigenlijk bent en waar je voor wilt staan. Kunnen, willen en durven te zijn wie je bent.

InmoQuest re-integratie

In samenwerking met Solid Sense, re-integratie bureau in Den Haag en Intercure, praktijk voor fysiotherapie, manueeltherapie en osteopathie, begeleiden wij re-integratie trajecten 1e en 2e spoor en verzorgen casemanagement en preventieve zorg op haptonomische basis. Met een individueel afgestemd programma begeleiden we cliënten naar duurzaam werk. Ontzorgen van de werkgever met zorg voor de werknemer is ons motto.

Familie- en organisatie opstellingen

Ook wij, de therapeuten van InmoQuest blijven ons ontwikkelen en zoeken naar mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei. In 2014 heb ik de opleiding voor familie- en organisatie opstellingen en systemisch werk gevolgd bij de Academie voor Psychodynamica in Scherpenzeel en ik ervaar dat als een mooie aanvulling in mijn werk als therapeut.

Mijn profiel

Als therapeut ben ik doelgericht, onderzoekend en duidelijk. Ik verbind een professionele houding met het bieden van veiligheid. Een omgeving waarin een cliënt zich kan ontplooien en waarin wij samen kunnen werken aan bewustwording en verandering.

Het team

Neem contact met ons op